Det er ikke bare A-laget til Hitra Fotballklubb seiler i medvind for tiden. Også flere av de aldersbestemte lagene i klubben hevder seg helt i toppen i sine avdelinger. Både G19, G16 og J16 kan bli avdelingsmestere i høst.

Idrettsparken!

Sportslig ansvarlig i Hitra Fotballklubb, Ola Vigdal, mener der er flere årsaker til framgangen på forballbanen.

– Jeg mener vi jobber godt og seriøst i alle ledd i klubben. Her er det ikke det ikke rom for hvilepauser, og vi arbeider stadig for å forbedre tilbudet, forklarer Vigdal.

Han velger likevel å trekke fram et viktig punkt. – Idrettsparken! Anlegget med kunstgras og tilhørende garderober og klubbhus har gitt oss flotte muligheter for både kamp og treninger. Det har nok kanskje vært den viktigste suksessfaktoren, mener Ola Vigdal.

Og folk som passerer idrettsparken i Fillan, kan ikke unngå å legge merke til aktiviteten. Med sin sentrale plassering i sentrum, er fotballbanen lett tilgjengelig, og det yrer av unge og gamle fotballspillere til alle døgnets tider.

Lagene

I juniorklassen (G19) er Hitra FK med i kampen om avdelingsmesterskapet i 2.divisjon. Laget er i høst ubeseiret med tre seiere og tre uavgjort etter at laget sist onsdag spilte uavgjort 2-2 mot Rindal.

Bare ett poeng skiller de fem beste lagene på tabellen. Hitra har fire kamper igjen mot overkommelige motsandere, og bør ha mulighet til å vinne avdelingen.

Neste kamp spilles borte søndag mot Utleira .

TABELL G19

Guttene (G16) er allerede godt som avdelingsmester i 3.divisjon etter å ha vunnet fem av seks kamper så langt i høst. Målforskjellen på 30-6 forteller om solid innsats. Laget avslutter høstserien borte mot Orkanger torsdag.

Frøya FK kan teoretisk ta igjen Hitra dersom sistnevnte taper sin siste kamp, men Hitras solide målforskjell gjør at serien i praksis er avseggjort.

TABELL G16

I jentenes 2.divisjon (J16) vil Hitra FK komme likt med serieleder Klæbu hvis de vinner den siste kampen mot bunnlaget Svorkmo. Men hitterjentene må da score veldig mange mål dersom de skal passere Klæbu på målforskjellen. Kampen spilles på heimebane torsdag kveld.

TABELL J16

Samtidig kan vi også nevne at Hitra G14 tok en fin bronseplass i sin 3.divisjonsavdeling etter at vunnet tre, spilt en uavgjort og tapt to kamper i høst.

TABELL G14

I 13-årsklassene nådde ikke Hitra FK helt opp. Både gutte- og jentelaget må i høst nøye seg med 7.plass.

TABELL G13

TABELL J13