FRØYA - FLÅ : 6-2

Med tap i kveld ville Frøya for alvor vært nede i nedrykksdumpa. Og da Flå, mot spillets gang, tok ledelsen etter bare syv minutter, var det lett å se for seg at dette ville bli nok en hustrig kveld på Nabeita idrettspark. Men Frøya tok tak i spillet, og det var noe over attityden til laget som fortalte at dette ville de hente inn. Bare tre minutter etter baklengsen  ble Jørgen Utvik Karlsen spilt gjennom og satte ballen i mål. Heretter var det en fryd å se Frøya spille forball i det som også trener Øystein Wik mener må være de en av de beste omgangene laget har spilt denne sesongen.

I løpet av 15 minutter scora Jørgen Karslen ekte hat trick, før spisskollega Robin Norheim meldte seg på, og scoret to.

Frøya var mer på enn undertegnede har sett dem før denne sesongen. Midtbanen var agressiv og vant baller, og når pasningene og løpene også satt, så ble det god og underholdene fotball. På midtbanen var det en 16-åring som briljerte mest: Bjarne Sørdal var høyt og lavt, og strødde rundt seg med fine pasninger. At kun en av gjennombruddspasningene ble målgivende var ikke hans skyld. Også bakover bidro han sterkt, og reddet blant annet en baklengs på streken.

Andreomgangen ble en transport-etappe i ufyselig regnvær, men Frøya holdt stand etter at Flå fikk en tidlig redusering. Kampens høydepunkt kom like før slutt. Da hjalp Jørgen Karlsen sin spissmakker til også å bli tremålscorer. Jørgens pasning ble ekspedert av Robin Norheim med en nydelig lobb over flåkeeperen.

FRØYAS MÅL: Jørgen Utvik Karlsen (3), Robin Norheim (3)

FRØYAS TRE BESTE:

••• Bjarne Sørdal

•• Jørgen Utvik Karlsen

• Robin Norheim

Jørgen Utvik Karslen scora ekte hattrick