Frøya Fotballklubb har signert avtale med Ketil Fjæran som ny hovedtrener på seniorlaget for kommende sesong. I tillegg går Lars Larsen over fra å være sentral spiller til å bli en del av trenerteamet i 4. divisjonsklubben.

De to overtar etter trenerteamet Øystein Wik og Roger Fredheim.

- Klubben og spillerne er veldig glad for at Ketil nå er klar og ser veldig positivt på at han kommer inn på dette tidspunktet med alt det spennende som skjer, sier sportslig leder Stig Halvorsen.

Ketil Fjæran har flere sesonger bak seg som tidligere trener av laget, og kjenner således klubben godt fra før. Fjæran ble ansatt som en del av storsatsingen til Frøya FK fra 2006 og utover, og ledet klubben til kamp om opprykk til tredjedivisjon ved to anledninger, uten å lykkes.

- Vi har mange unge, spennende spillere, som både kommer opp og som er en del av A-laget allerede. I tillegg tror vi at de erfarne spillerne også vil respondere positivt på Ketil sin inntreden, sier Halvorsen.

- Positivt er det at Lars Larsen også blir med videre. Selv om vi gjerne skulle beholdt han som spiller, så vil han med sin erfaring utgjøre et veldig bra trenerteam med Ketil, sier Halvorsen, som ønsker de avtroppende trenerne lykke til videre med eventuelle nye treneroppgaver i framtida.

- Jeg vil benytte muligheten til å takke Øystein Wik og Roger Fredheim for deres bidrag til både klubb og A-lag gjennom flere sesonger, sier Halvorsen.

Ketil Fjæran