Vinterkarusellen vil i vinter bestå av seks løp, med ett løp i måneden fra oktober 2014 til mars 2015. Vinterkarusellen er åpen for alle, med klasser fra 10 år og eldre.

Sist søndag gikk andre runde av stabelen på Lade i Trondheim. Ni løpere fra Hitra viste bra innsats. Under nesten perfekte forhold, bare litt vind, ble Nils Jacob Kjølsø ikke uventet best av våre under den 5 km lang løypa. Nils fikk tiden 17.07 og en 11.plass totalt.

Tesfu, som over lang tid har slitt med beinhinnebetennelse i en legg, klarte gode 17.45 og 2.plass i klasse 35-39 år. Hassan fulgte deretter med en personlig rekord på 18.04.

Klubbens nye løper Nouri Zakarias Abdula debuterte med 18.27. Med mer trening vil han helt klart bli en kjempetilvekst for friidrettsklubben.

Lungman perset seg kraftig med 18.49 og 3.plass i klasse 35-39 år. Rune Lossius klarte pene 19.20, og Msguna løp inn på 19.39 som er mye bedre enn sist løp. Abderhim og Hasiam oppnådde også forholdsvis gode tider.

Neste løp blir lørdag 13.desember, også det på Lade.