Trener Thomas Dahle har tatt ut de 18 spillerne som skal utgjøre Trondheims-Ørns tropp til  lørdagens cup-finale mot Lillestrøm. Blant de 18 finner vi Kristin Jørgensen fra Hitra. Dette kan dermed bli Kristins andre cup-finale i høst. I jenter 19-finalen mot Stabæk var hun en av banens beste. Men derfra til å bli tatt ut i troppen til seniorenes finale, er ingen selvfølge.

- Det var ikke lett å ta ut troppen. Det var tøft å plukke de 18 vi har mest trua på til finalen. Men Kristin har tatt steget. Hun har fått sjanser, og tatt vare på dem. Hun har vent seg til nivået, sier Thomas Dahle.

- Når hun først er i troppen, er det vel en sjanse for at vi får se henne på banen i helga også?

- Det er det absolutt. Det vil komme an på kampbilde. Hvis vi trenger en spillertype som Kristin, så slipper hun til, sier trener Thomas Dahle.

Lillestrøm er seriemestre, og favoritter i finalen som spilles på Telenor Arena. Trondheims-Ørn-treneren har likevel trua på at trønderlaget kan ha en sjanse.

- LSK er storfavoritter, og vært veldig gode gjennom hele sesongen. Vi har vært veldig varierende. Men har vi dagen, så så kan vi også slå LSK. De har alt å tape, vi har alt å vinne. Og cup er jo cup, sier trener Thomas Dahle.