Menn 6. divisjon avd 05

Orkla3-Sandstad/Hitra2: 1-5

Sandstad/Hitra2 er mot alle odds på "feil ende" av tabellen og er etter seier mot Orkla 3 i går kveld serieleder i sin 6.divisjons-avdeling. Dette er laget (dog med noe tilførsel av nye spillere) har gjort et eget humoristisk poeng ut av de få målene og poengene de har klart å sanke de tidligere par sesongene.

Serieledelse er én ting; For første gang i historien står laget også bokført med pluss i målforskjell (9-6).

Sandstad /Hitra2 hadde overtaket gjennom kampen. En god del misbrukte sjanser førte bare til 1-0 til pause. Men i andre omgang var gjestene fra Sandstad fullstendig styring, forteller John Olav Johansen i lagledelsen.

- Denne omgangen styrte vi fullstendig og økte ledelsen til både 2 og 3-0 før vi fikk en stopp i kampen. Så ble det scoret tre mål på slutten av kampen. En kjempeinnsats av alle spillere, rapporterer Johansen.

Målscorere: Rune Sæther Akseth (2), Stig Nidar Selvåg (1), Thomas Sandvik (1) og Sindre Kvakland (2).

Bortelagets beste var ifølge Johansen keeper Leo, Andreas Haltland og Sindre Kvakland.