Hitra FK stilt med ni lag i år, som har oppnådd følgende resultater:

  • 76 kamper

  • 52 vunnet

  • 8 uavgjort

  • 16 tap

  • 308 - 170 i målforskjell = 138 plussmål

Alle innen topp 4

Videre skriver klubben at samtlige lag har avsluttet på topp 4 i sine avdelinger, de fleste på 2. eller 3.plass + G16 som vant sin avdeling.

Nå skal alle HFK-lagene på cup før ferien:

G13, G14, G16 og J16 reiser til Storsjøcup

J16 reiser til Dana Cup.

G19-, dame- og herrelaget utgjør kjernen i IGA Hitra sine fotballag på øylekene på Jersey.

Utrolig forøyd

Leder i Hitra FK, Kjersti Rønningen, er svært fornøyd med tingenes tilstand.

- Jeg har sagt det mange ganger før, men sier det gjerne igjen: trenere og oppmenn rundt lagene gjør en utrolig dyktig jobb med spillerne/lagene. Det er kvalitet i det arbeidet som gjøres. I tillegg må jeg få rose den jobben spillerne gjør både på treningsfeltet og i kamper. Gode ferdigheter, god innsats, god lagånd: "sammen for HFK" sier vel egentlig det meste   Takket våre sponsorer har vi et tipp topp anlegg som gir alle spillerne i klubben de treningsfasilitetene de bør ha og fortjener. Lagene trener mer enn før, de trener bedre, og gevinsten blir da deretter: en rekordgod vårsesong for klubbens lag, oppsummererr HFK-leder Kjersti Rønningen.

Målsettingen videre blir å videreføre den gode vårsesongen med det samme arbeidet som er blitt gjort til nå: Kvalitet i det som gjøres både på trening og i kamp.

Tidligere Ørn-trener

- Vi har dyktige trenere som står på for sine lag. I tillegg har de eldste lagene i inneværende sesong fått kyndig veiledning av Thomas Dahle, tidligerel Ørn-trener. Dette arbeidet videreføres også til høsten.

- Det blir spennende å følge alle lagene inn i høstsesongen. Jeg har tro på at den sportslige utviklingen både for lag og enkeltspillere vil fortsette, og at vi også i neste halvdel av sesongen vil få mange gode fotballopplevelser i Hitra idrettspark, både som spiller,trener,tillitsvalgt,forelder,supporter, sier Kjersti Rønningen.