Øylekene, fotball damer, Jersey-Hitra: 2-1

Og på en litt mindre flik av tribunen sang like ivrige Hitra-supportere - rundt femti i tallet - for å heie på sine damer ute på kunstgressmatta. Rammen rundt kampen var derfor en engelsk fotballkamp verdig, og uvanlig for Hitra, som til daglig spiller under litt mindre forhold.

Kjemperedninger

Hitra åpnet usikkert og forsiktig, og lot fintesterke Jersey-spisser komme lett til gang på gang.

Allerede etter fem minutter får hjemmelaget dyttet ballen i mål, men blir avblåst for frispark i feltet. Hitra virket i store deler av første omgang nervøse og bød på for mange feilpasninger.

Etter en innlagt drikkepause (pga varmen) ble laget noe roligere og fikk spilt mer ball i eget lag, i stedet for bare å halse etter Jersey.

Andre omgang var omlag et kvarter gammel da Jersey-overtaket fikk uttelling i mål. Scoringa får hjemmepublikummet til å eksplodere i ekstase. Og mindre jubel ble det ikke da Jersey virket å ha trygget seieren med en scoring fem minutter før slutt.

Det ble derimot svært spennende sluttminutter, da Hitra og Nina Antonsen svarte med scoring minuttet etterpå. Men kampen ebbet ut med fortjent Jersey-seier.