Fotball herrer, 6. divisjon

Orkanger2 - Sandstad/Hitra2 7-0:

I fredagens bortekamp mot Orkanger tapte Sandstad/Hitra2 hele 7-0 og måtte dermed for første gang i år gå av banen uten å ha scoret mål.

- I første omgang var kampen helt jevn spilt og Sandstad/Hitra2 hadde faktisk de største muligheter uten å klare å få ballen i mål. Orkanger2 fikk uttelling på  sin første sjanse i kampen med et frispark i siste sekund i 1.omgang, rapporterer John Olav Johansen.

2.omgang startet på verst tenkelige måte for Sandstad/Hitra 2, i løpet av  10-15 minutter scorer Orkanger2 på sine sjanser nr 2-3-4 i kampen og leder 4-0. Ii tillegg på  4-0 får Sandstad/Hitra2 sin gode keeper Leo direkte rødt kort og kampen er i realiteten avgjort.

- Gutta på Sandstad/Hitra2 legger ned en god innsats, men det er Orkanger2 som scorer mål og kampen ebber ut med 7-0 til et hjemmelag som til denne kampen hadde forsterket laget med flere spillere fra førstelaget. I tillegg flyttet de kampen fra varslet gresskamp til kunstgresskamp, noe som var klart i fordel hjemmelage, lyder rapporten.

Sandstad/Hitra2 hadde kamp samtidig med Hitrs A-lag så heller ikke til denne kampen ble det muligheter for flere spillere fra Hitras A-lag.