Med andreplass i helga, sikret ​Martin August Myrseth fra NMK Frøya også en sterk andreplass sammenlagt i Norgescupen i drifting for juniorer. Martin August (15) ble nummer 1 i kvalikrunden og nummer to i finalen under helgas femte og siste runde i NM, som ble kjørt i Kristiansand. Sammenlagt ble det derfor sølvpokalen unggutten kan ta med seg hjem til Dyrøya og Frøya.

- Fy for ei rå helg! Tusen takk til alle i junior drift for en tøff konkuranse i år, og takk til alle som har gjort dette mulig for meg, skriver Martin August Myrseth på sin Facebook-side nå i dag.

For tre helger siden vant den unge frøyværingen endelig en NM-runde. Det skjedde i Bergen, etter mange løp hvor han nesten hadde gått til topps.

- Det er mye adrenalin og fart og spenning. Spøling. Jeg digger lukta av svidd gummi, så dette passer meg midt i blinken, fortalte Martin August til lokalavisa Hitra-Frøya før NM-runden på hjemmebane tidligere i sommer.

- Pappa holdt på med dragracing før, før han kjøpte driftingbil. Jeg kjørte cokart før, men fant ut at det var mye artigere å kjøre på glatta og kjøre skrens med cokarten. Så da fant vi ut at jeg skulle prøve drifting jeg også. Jeg starta i fjor, fortalte han om interessen for bilsporten.