En relativt jevn førsteomgang, og en andreomgang der Hitra hadde overtaket og de største sjansene.

Slik var trenerne enige om å oppsummere 0-0 oppgjøret mellom Frøya FK og Hitra FK i Frøya idrettspark fredag kveld.

- Jeg føler at vi har en viss kontroll, og syns forsåvidt hele laget spiller godt og etter planen vi la. Selv om Hitra er nærmest scoring og har flere sjanser enn oss. Da er det greit med ett poeng, sier Frøya-trener Ketil Fjæran

Trenerkollega Ola Vigdal på Hitra er ikke like godt fornøyd med uttellinga selv om han har tatt ett poeng fra naboen.

- Vi er ganske jevne i første, mens i andre har vi full kontroll. Backene våre kommer fint opp på sidene og til innlegg. Vi burde hatt mål. Men det ble et typisk lokaloppgjør, syns Vigdal.

Vår-oppgjøret mellom naboene endte som kjent med 0-3 seier til Frøya, og Hitra hadde dermed en del å revansjere.

Hjemmelaget var uten flere av sine faste spillere i kveld,  blant andre Jøran Adolfsen (ute for gule kort). Det var muligens medvirkende til at angrepene ikke fungerte særlig kjapt og godt, spesielt i første omgang. Hitras midtbane og angrep hadde i periodenr noen gode framspill på kantene, men inne foran mål ble det også for gjestene litt for lite "sting" i avslutningene. Nærmest var Hitra etter et langt frispark som gikk gjennom Frøya-forsvaret og i stanga.

LES DETALJENE FRA LIVE-OPPDATERINGA HER

Andre omgang startet mer fartsfyllt og underholdende fra begge lag. Bjarne Sørdal, Jørgen Utvik Karlsen og Einar Øverås fra hjemmelaget forsøkte seg foran Hitra-målet, men uten at det ble spesielt store målsjanser ut av det. Kristoffer Gaasø fikk i denne perioden en smell i foten, og måtte forlate banen.

Etterhvert festet Hitra grepet og styrte omgangen både i banespill og sjanser. Nærmest mål var Hitras Sindre Kvakland midtveis i omgangen, som spilte seg fri på venstrekanten og langet ut et skudd som strøk forbi keeper Eirik Vatn Fredagsvik og i stanga.

​Etterhvert ble det dårlig sikt da mørket falt på og regnet tok til i styrke. Banen holdt godt, men ballen ble sleip. Et par lange frispark i siste halvdel landet fra glatte keeperhansker og ned i målfeltet og kunne blitt farlig. Ikke minst da Hitras Roar Strand Hansen fikk dempet ballen på femmeter-streken og deretter skjøt over.

Helt mot slutten oppsto en situasjon i målfeltet til Hitra der flere av Frøya-spillerne ropte på hands og straffe, men uten at dommeren var enig. Dermed endte nabooppgjøret denne gang 0-0.