Oppgjøret mellom Hitra FK og Leinstrand var for Hitras del vinn eller forsvinn. Det bar også første del av kampen preg av. Det ble mye kjemping og lite spill.

Etterhvert begynte Hitra-spillerne å finne hverandre - og da kom også sjansene. Etter to stolpeskudd og et annulert mål, fant til slutt Sindre Kvakland målet slik at Hitra kunne gå til pause med 1-0.

Etter hvilen brukte Hitra det første kvarteret til å punktere kampen. Tre raske scoringer fjernet all spenning. Selv om heimelaget utover i omgangen ga bort initiativet i kampen, var gjestene fra Leinstrand aldri noen trussel.

MÅL: Sindre Kvakland (2), Frode Eide (2)

DAGENS SNAKKIS: Hitras tredje mål, hvor ballen går rask fra mann til mann før Simen Mikalsen stormer igjennom og legger igjen ballen til Frode Eide som dunker den inn i nettet. Vakkert!

TRENEREN: Guttene gjorde jobben i en kamp vi måtte vinne. Da må jeg være fornøyd (Jan Morten Bjerkan).

DAGENS PROFIL: Simen Mikalsen. Var med sin hurtighet en konstant trussel mot Leinstrand-forsvaret. Simen var også nest-siste-mann på flere av scoringene.