De involverte i kollisjonen i Hammarvikbakken har vært til sjekk på Frøya legesenter, og er nå sjekket ut. Dette melder politiet like før klokka 18.

Politiet meldte klokka 16:45 at veien gjennom Hammarvika var ryddet, også for oljesøl, og at veien straks ble åpnet for trafikk. De meldte samtidig at de involverte i ulykken er tatt med i ambulanse for videre undersøkelser.

Det var like før klokka 16 at kollisjonen i Hammarvikbakken skjedde. Det dreier seg ifølge politiets operasjonsleder om en påkjørsel bakfra.

Lokalavisas reporter på stedet fortalte at involverte personer er tatt med inn i ambulansen.

Det er ikke kjent hva som er årsak til ulykken.

Veien ble stengt etter ulykken, og det har dannet seg store køer i området.

Brann- og redningstjenesten har jobbet for å ta hånd om en liten lekkasje som har oppstått i forbindelse med ulykken. Den ene bilen har fått kraftige skader i fronten.

Bilføreren forteller til lokalavisa at han plutselig ble blendet av lav sol, og dermedd ikke så bilen som hadde stanset for ham.

- Jeg registerte heller ikke noen bremselys eller fikk andre varsel om at det sto en bil foran meg, forklarer den uheldige føreren. Heldivis unngikk både han og passasjeren alvorlige skader, men bilen regnes som totalvrak.