Slik måler veivesenet hvor glatt det er på veien

- Om det er strødd nok eller ikke er noe som diskuteres mye i løpet av vinteren, forteller Statens vegvesen, som har laget en liten informasjonsvideo om hvordan man faktisk måler hvor glatt veien er. Dette gjøres

- Statens vegvesen har kontinuerlige målinger på strekninger for å se om entreprenørene våre har strødd eller gjort nok ut fra føret. Det er viktig å huske på er at selv om det er strødd slik det skal, kan det fremdeles være glatt. Tilpass derfor farten til forholdene, forteller veisenet.

 

Mer å lese på Hitra-Frøya:
Nytt fra HF+:
Leses nå:
comments powered by Disqus

Tina (10) tar i mot lam

- Ta tak i beina og dra, instruerer mor Anita Hatland og den unge hjelperen gjør velvillig som hun får beskjed om.

- Bildene kunstnerne poster er fantastisk reklame for øysamfunnet

Søker om at kommunen fortsetter å støtte kunstnernes opphold på Sula.