ZIP Elektro
Gå til

- Installasjonen tok bare to dager og gir allerede en merkbar reduksjon på strømregninga, sier Alv mens meteret på nett­brettet stiger i jevn takt med sollyset. 

Alv (80) sitter i godstolen og følger spent med på hva de 18 panelene på taket leverer

Alv Antonsen fra Frøya monterte først 12 solcelle­paneler. Han ble så fornøyd at kort tid senere er taket prydet av hele 18 paneler.

Sola bryter sakte skylaget. Det er tidlig morgen, og i godstolen med iPad på fanget, sitter 80 år gamle Alv Antonsen og titter ut ruta. På taket hviler 18 nye solcellepaneler og spent følger han med i det teknikk og solenergi forenes i håndfaste verdier på et meter over kilowatt timer strøm. En installasjon gjort av Zip Elektro, som Alv gjerne kan anbefale alle som vil gå fremtida i møte på en litt mer miljøvennlig og bærekraftig måte.

Som pensjonert maskinist har Alv alltid vært opptatt av elektronikk og teknologi. Så da Zip Elektro gjorde kjent at de med høy kompetanse på solenergi kunne levere et solcelle­panel anno 2018, tok det ikke lang tid før Alv ringte inn sin første bestilling. Men investeringen stoppet sågar ikke der.

- Det er spennende å følge med hvor mye strøm panelene på taket produserer og strømmen som blir til overs går rett inn på nettet igjen, sier Alv fra godstolen med full kontroll på nettbrettet.

Det er moro å se strømregninga bli lavere, bare av å nyttiggjøre seg av sola. Helt enkelt, sier Alv Antonsen. 

 

Alene sparer han miljøet for ca. 2 tonn Co2

Zip Elektro tok turen til Frøya og en drøy uke senere prydet 12 hypermoderne solcellepanel taket til Alv ­Antonsen. Panelene produserer ca. 4.500 kWp på en god dag. En invester­ing som på årsbasis vil gi en samlet produksjon på 3.600 kWh og som sparer miljøet for hele 2 tonn Co2.

- Private kunder får kr. 10.000 pluss 1.250 pr. installert kilowatt med solpaneler fra Enova. Maksimalt kan de motta 28.750 og man kan kun søke 1 gang, sier Knut Ellefsen i Zip Elektro.

Alv og Knut fra ZIP Elektro foran de 12 første panelene som ble montert 

 

Nå fanger han ettermiddagssola også

Når smaken av å være miljøbevisst først bredte seg i kroppen, gikk telefonen på nytt til Zip Elektro. Alv ville ha paneler også på den andre siden av huset, for å nyttiggjøre seg av ettermiddagssola også ute på Frøya. Nå er de siste 6 panelene i full drift og allerede vises investeringen på strømregninga som et godt resultat av teknikk og nytenking. 

Alt satt sammen av Zip Elektro. Øyregionens ekspert på solcellepanel.

- Jeg kan trygt anbefale alle å montere sol­­celle­­­panel fra Zip Elektro. En enkel men meget kraftig installasjon, gjort lokalt av flinke montører, sier Antonsen.

Ønsker du et uforpliktende tilbud på solenergi?

Kontakt  ZIP Elektro på tlf. 926 12 920 eller post@zipel.no


 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Hitra Frøyas redaksjon, men av Hitra Frøyas markedsavdeling.

Hitra Frøya er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på hitra-froya.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.