- Det e god mat bestandig her

Det snakkes så mye om mat til eldre om dagen, vi har vært på besøk hos dem som får servert mat fra Hitra Storkjøkken og her er det bare fornøyde folk!

Næringsrik mat på alle fat

Hitra Storkjøkken midt i Fillan sentrum lager god og næringsrik mat til mange grupper på Hitra. Den viktigste oppgaven er å levere mat til helsetunets beboere og hjemmeboende i kommunen. Maten serveres på avdelingene eller kjøres ut til omsorgsboliger og til dem som bor i sine private hjem som selv varmer opp maten.

 

Kantinetjenster

Hitra storkjøkken levere også mat til varmmåltid på Fillan skole. Det serveres en varm lunsj i uken. Lerøy sponser et måltid med laks pr.mnd. Nå i høst har de fått dette til varm lunsj: pølsesuppe, laksetaco, stekt laks med ris, blomkålsuppe, laksepasta, fiskegrateng.

Hitra kommunes politikere, ansatte og besøkende nyter også godt av cateringtjenester fra Hitra Storkjøkken.

 

Catering

Alle kan bestille catering fra Hitra Storkjøkken og de leverer mat til både store og små anledninger.

Bryllup, konfirmasjoner, minnesamvær og runde dager er typiske anledninger hvor storkjøkkenet leverer og de er runde i kantene når det gjelder levering både sent og tidlig, ørsk og helg.

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Hitra Frøyas redaksjon, men av Hitra Frøyas markedsavdeling.

Hitra Frøya er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på hitra-froya.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.