Hitra Frivilligsentral/juleinnsamlingen
Gå til

Slik gir du ditt bidrag i den lokale juleinnsamlinga

I fjor ble det samlet inn 60.000 kroner i juleinnsamlinga gjennom Hitra frivilligsentral. Pengene ble fordelt til vanskeligstilte unge og eldre hitterværinger i dagene før jul. I år drar Eldbjørg Broholm og sentralen igang en ny innsamling.

- Vi går julehøytiden i møte og da blir det gjerne enda mer merkbart at folk har det økonomisk vanskelig. Håpet er at aksjonen kan sørge for at en trengende familie, en aleneforsørger, en liten gutt eller ei lita jente, kan få noe ekstra til jul. Pengene skal gå til mat, litt dyrere julegaver eller andre ting man trenger til jul. Det skal ikke gå til alkohol, tobakk eller slike ting, sier Broholm.

Hvorfor gjør dere dette?

- Fordi vi får tilbakemelding fra hitterværinger om at det finnes folk som sliter økonomisk også på Hitra. Det er ikke noe annerledes her enn andre steder. Da vi i fjor ble spurt om vi kunne organisere en slik julegryte"-innsamling, kasta vi oss rundt. I år håper vi på enda flere innbetalinger, sier Brohold.

Gi ditt bidrag - lite eller stort:

Kontonummer 4202.12.80695

eller Vipps: 546956

Mer om aksjonen kan du lese i lokalavisas artikkel her.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Hitra Frøyas redaksjon, men av Hitra Frøyas markedsavdeling.

Hitra Frøya er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på hitra-froya.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.