En lokal julegave til den som har alt. Og som vil glede dag etter dag

Lokalavisa Hitra-Frøya har hatt en sterk vekst gjennom 2019. Stadig flere finner ut hvor smart det er å kunne logge seg på hvorenn man er i verden, for å holde seg oppdatert på det som skjer i nærmiljøet.

Er du fortsatt på jakt etter en julegave, så er et abonnement på lokalavisa Hitra-Frøya både en kjærkommen og smart gave. Raskt og enkelt, er det også, og en gave som kommer til å glede mottakeren hver eneste dag framover. Og du kan fikse det her og nå:


Slik gjør du:

1) send en epost til abonnement@hitra-froya.no

eller 2) ring vårt kundesenter på 72 44 04 00 tastevalg 1.


Vårt kundesenter har åpent 08-16 hverdager, 08-11 på lørdager og fra 08-12 nå på julaften. 


Få med navn og adresse på giver og mottaker. Vi tenger også epostadresse på mottaker av abonnementet. Oppgi om du ønsker rent digitalt abonnement eller om du også ønsker papiravisa inkludert. Selges på kvartal- og helårsabonnement.


Priser pr. mnd:

Digitalt, inkludert alle artikler merket HF+ samt eAvisa to ganger i uka: 149 kr. pr mnd.

Komplett: Full digital tilgang pluss papiravisa levert i postkassen to ganger i uka (gjelder kun i Norge) kr. 219 pr. mnd


Er du abonnent hos Hitra-Frøya, enten det er som Digital- eller Komplett-abonnent, så har du full tilgang til alle sakene som er merket med plusstegn. I noen av sakene får du ekstra innhold som bildeserier, anomasjoner og videoer. I tillegg kan du velge å lese innholde som e-avis (som er den digitale kopien av papiravisa). E-avisa er tilgjengelig klokka 22 dagen før utgivelse av papiravisa.

Du kan logge deg inn via pc, nettbrett, mobiltelefon eller laste ned Hitra-Frøyas nyhetsapp.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Hitra Frøyas redaksjon, men av Hitra Frøyas markedsavdeling.

Hitra Frøya er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på hitra-froya.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.