Dagens dobbel: 30 kroner for en god is og 1 krone for HF+ den neste måneden 

Det er lov å kose seg om sommeren. Og det skal være enkelt å komme til kosen. Så kjøp deg en god is og logg på alt av lokalavisas abonnementsinnhold, du også. Det koster kun 1 krone for en hel måned.

Du er kun noen få klikk unna. Klikk på en tilfeldig HF+ sak på forsida og følg instruksjonene.

Og prisen er til å bli sommerglad av: Hos oss koster det altså bare 1 krone for den første hele måneden med HF+, slik at du lett og trygt skal kunne bli kjent med hva vi tilbyr av nyhetsstoff og reportasjer om Hitra og Frøya.

Vi har ingen bindingstid.- du velger selv hvor lenge du vil lese innhold og se videoer vi lager for abonnentene. Dersom vi ikke hører fra deg, blir abonnementet automatisk fornyet til ordinær månedspris når den første måneden har fått.

Har du fortsatt spørsmål eller trenger hjelp til å komme igang, ta kontakt med vårt kundesenter på 72 44 04 00 (tastevalg 1) mellom klokka 08 og 16 (08-11 lørdager) eller send en epost til abonnement@hitra-froya.no

God sommer - kos deg med lokalavisa uansett hvor du er

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Hitra Frøyas redaksjon, men av Hitra Frøyas markedsavdeling.

Hitra Frøya er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på hitra-froya.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.