Eiendomsutvikler Ole Brenden viser oss rundt i de nye leilighetene som er ferdigstilt i Åkervika på Ulvøya. Det er en solrik, sydvendt terasse på hver enehet. 

Solrikt, sydvent og med utsikt fra nye leiligheter i Knarrlagsundet

Tre leiligheter i rekke er nettopp ferdig bygd i Åkervika i Knarrlagsundet. Her kan du skaffe deg en innholdsrik og rimelig bolig. 
- Dette er den andre rekka med tre leiligheter som er bygd med utsikt over Knarrlagsundet, og det har blitt kjempefine leiligheter med bruksvennlig areal, forteller eiendomsutvikler Ole Brenden i KI.


Veldig praktiske leiligheter med store rom

På toppen av Åkervika har det kommet opp tre nye leiligheter der de ligger på rekke i samme bygg. Utsikten er det ikke noe å si der terassen ligger sydvendt ut mot Knarrlagsundet. Ole tar oss med på en liten omvisning i bygget og det har blitt noen fine og praktiske leiligheter.Med en størrelse på 65 kvadratmeter er det om å gjøre å utnytte hver kvadrat på beste måte, og det gjør virkelig disse leilighetene. Med inngangsparti på baksiden har du en romslig inngang og lite av leiligheten går bort i unyttig gangareal. imidlertid er det blitt et stort og romslig vaskerom/bod som ofte er en mangelvare i mange leiligheter. Her er det et flislagt bad, lyst og og romslig med god plass i dusjen. I tillegg et stort soverom i tilknytning til bad, mens det andre soverommet ligger ved siden av stua. Også dette er av god størrelse. 

Stue 
Det jeg liker ekstra godt med disse leilighetene er at kjøkkenet som er en del av stua har fått sin egen lille innhuk, og er litt skjermet fra resten av stua. At det i tillegg er et veldig godt utstyrt kjøkken, med god skapplass og gode arbeidsbenker gjør at det er lett å holde orden og lage variert mat i ditt eget kjøkken her.

Stua ligger med stor vindusflate mot syd og utsikt, der du har direkte utgang ut til terrassen  og kan nyte solfylte dager når det er det.- Dette har blitt veldig innholdsrike leiligheter, og for den som ønsker å kjøpe nå gjør vi de siste tilpasningene slik at kjøperen får gjort eventuelle tilpasninger før de flytter inn forteller Ole. Det er god størrelse på rommene og brukt gjennomgående materialer av god kvalitet, så dette må være veldig fine leiligheter for nyetablerte å bosette seg i mener han.

Leilighetene ligger i gangavstand til Knarrlagsund opvvekstsenter med både barnehage og skole,  Joker-butikken i Knarralgsundet og Knarren brygge med både restaurant og marina.

Kjøkken Ønsker du eller kjenner noen som kan tenke seg å kjøpe leiligheter i Knarralgsundet, er det bare å ta kontakt med Ole Brenden for en visning. Kanskje du blir den neste beboeren i vakre Knarrlagsundet.

Ole Brenden
Eiendomsutvikler/prosjektleder


Tlf: 97 15 06 36
E-post: olebrenden@kiinvesteringsselskap.no

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Hitra Frøyas redaksjon, men av Hitra Frøyas markedsavdeling.

Hitra Frøya er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på hitra-froya.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.