Forbes: Gustav Magnar verdens rikeste under 30 år

Gustav Magnar Witzøe  Foto: Instagram

Havbruk

Amerikanske Forbes rangerer frøyværingen Gustav Magnar Witzøe (25) til å være verdens rikeste person under 30 år. Det går fram av de årlige milliardær-listene magasinet pleier å lage. SalMar-arvingen er ifølge Forbes oppført med en formue på tre milliarder dollar, eller over 25 milliarder norske kroner.


 

Nærmest på lista over unge milliardærer er 28-åringene John Collison og Evan Spiegel, begge med en formue på 2,1 milliarder dollar. Begge disse er såkalt "self-made", altså at de selv har skapt sine formuer.

Realitykjendis og 21-åring Kylie Jenner er kåret til verdens yngste dollarmilliardær. Hun er ifølge Forbes også tidenes yngste self-made dollarmilliardær.

Faksimile fra Forbes sin liste over unge milliardærer