Kjente fjes dukket opp på standen

F.v. Anton Fjeldvær i Hitramat, fiskeriminister Harald T. Nesvik, statssekretær Roy Angelvik og daglig leder Sigvald Rist i Insula.  Foto: Hitramat

Havbruk

Hitramat er blant de mange bedriftene som denne uka er samlet på en stor sjømatmesse i Brüssel. I dag dukket det opp et par kjente fjest på standen til Anton Fjeldvær & co, nemlig fiskeriminister Harald T. Nesvik (Frp). Og sammen med ham et annet velkjent fjes, nemlig statssekretær Roy Angelvik fra Hitra.

Hitramat er i Brüssel blant annet for å presentere sin helt nye profil for utenlandssatsinga.

- HitraMat er privilegert som kan høste skalldyr fra havet av høy kvalitet. Samtidig stiller markedet store krav til kommunikasjon. Vi er nødt til å jobbe kreativt og strategisk for å klare å konkurrere og fange eksportmarkedets oppmerksomhet, sier Aleksander Fjeldberg, salgs- og markedsjef i HitraMat

Mer om bakgrunnen for ny visuell profil og nytt navn kan du lese i denne reportasjen: