- Messa gjennomføres som planlagt

Asgeir Støen, Bjørn Håkon Hansen, Morten Egil Fredagsvik og Rolf Furberg, øyværinger fotografert på Aqua Nor i 2017.  Foto: Trond Hammervik

Havbruk

Styreleder Liv Holmefjord i Stiftelsen Nor-Fishing, som arrangerer Aqua Nor, presiserer at messa avholdes som planlagt.

- Som arrangør har vi en avtale med Trondheim Spektrum om at Aqua Nor 2019 skal arrangeres på deres område og i deres bygg. Trondheim Spektrum har forsikret oss om at alle tillatelser og dispensasjoner for en vellykket gjennomføring av årets messe er på plass, sier styreleder Liv Holmefjord i en pressemelding i dag, torsdag.

- Stiftelsen Nor-Fishing føler behovet for å presisere dette på grunn av enkelte presseoppslag, som de siste dagene har gitt inntrykk av at det er usikkerheter knyttet til gjennomføringen av Aqua Nor 2019, sier Holmefjord.

Aqua Nor pleier også å tiltrekke seg mange øyværinger, både bedrifter som skal vise seg fram, og vanlige publikummere.