Feiret mangfoldet med sang og masse sjarm

Gjennom "Flere farger" skal barna bygge respekt for andres og egen identitet.
New Articles

Tirsdag ettermiddag fremførte Rabben barnehage sin Flere farger-forestilling i amfiet i Frøyahallen. Det var imponerende å høre ungene fremføre en rekke sanger på flere ulike språk.

Prosjektet har blitt gjennomført i samarbeid med Frøya kulturskole som også fremførte en Flere farger-forestilling med eldre barn i Frøya kultur- og kompetansesenter forrige uke.


 

Kort fortalt er Flere farger-konseptet en sang-gaveutveksling mellom ulike land og språk.  Tanken er at man gjennom innsamling av sangskatter fra Norge og de andre landene som er representert i Rabben barnehage på Frøya, kan bygge gode relasjoner med fokus og interesse for hva de “nye frøyværingene”  har med seg når de kommer til øyregionen.

- Vi har som kjent en stor prosent arbeidsinnvandring på Frøya, og da er det viktig å bli kjent med menneskene som kommer til landet og øya vår, sier Tove Holm i Rabben barnehage til lokalavisa HF.

Gjennom Flere farger-forestillingen lærer barna om mangfold, det å bygge respekt for andre, for seg selv og sin egen identitet.