Se bildene fra åpningsfesten

- Vi har veldig lyst til å lære oss å like sushi

Verken Lukas eller Amund har vært noe særlig begeistret for sushi. På åpningen av Lerøys nye lakseanlegg bestemte de seg for å gi retten en ny sjanse.

Lukas (t.v.), Amund og Ea er på åpen dag sammen med familien. Guttene har akkurat hentet seg en tallerken med sushi. - Vi har smakt på alt bortsett fra rettene fra Mexico og Thailand. Den beste til nå er den italienske fordi der var laksen stekt, sier Lukas. Begge grugleder seg til å smake på fisken. På Hitra-Frøya sin Instagram-konto kan du se video av hvordan det gikk. 

New Articles

Barn og voksne hadde tatt turen til Lerøys nye lakseanlegg på Jøsnøya fredag. Alle som ville fikk bli med inn for å se hva som skjedde med laksen fra den kom inn i anlegget til den lå ferdig filetert i esken.