Det var lys ei kort stund - men nå er dette strekket mørklagt igjen

New Articles

I forrige uke meldte lokalavisa at gatelysene fra rundkjøringa på Jøsnøya og videre langs fv. 714 på Sandstad var tilbake. Men nå har veistrekket blitt mørklagt igjen.

- Lysene virker ei stund, men så ramler de ut igjen og dette skyldes en jordfeil. Det som har skjedd er at noen har vært i styringsskapet og slått på lysene før feilen var rettet. Lysene kommer til å være avslått fram til problemet er løst, forteller Anne Grete Skevik i Statens vegvesen, veiavdeling Trøndelag.

Skevik forteller videre at Kristian Vedø i Elektro-Team har opplyst til henne at de må grave ned til kabelnivå for å fikse problemet.
- På tirsdag koblet de inn den friske delen av anlegget, og resten skal etter planen feilsøkes mandag 30.september og tirsdag 1.oktober. Vi håper at det blir lys på dette veistrekket igjen i løpet av neste uke, sier Skevik.