Nå kan du søke refusjon for eierløst marint avfall

Har du hatt utgifter i forbindelse med en ryddeaksjon?

Marius Ibs Øien-Hansen 

New Articles

Holde Norge Rent opplyser at refusjonsordningen er åpen for alle som har hatt utgifter til transport og/eller behandling av eierløst marint avfall eller transport av frivillige til/fra ryddeaksjoner. Men husk at søknaden må være inne før 15. november!Refusjonsordningen for eierløst marint avfall åpnet 1. september for alle som har hatt utgifter til transport og/eller behandling av eierløst marint avfall eller transport av frivillige til/fra ryddeaksjoner. Avfallet må dessuten være samlet inn på frivillig basis, og ryddeaksjonene må være registrert i Rydde (tidligere Ryddeportalen).

Se mer informasjon og alle kriterier: Refusjonsordningen

Registrer din søknad i Rydde

Nytt av året er at søknadsskjemaene er integrert i Rydde. Søknadene fylles ut direkte i Rydde og sendes også fra Rydde.

– Vi håper integreringen av søknadsskjemaene i Rydde vil gjøre søknadsprosessen enklere, og vi står til tjeneste for alle som trenger bistand i forbindelse med denne oppgraderingen, sier fagleder Mari Mo Osterheider.


Årets TV-aksjon til Mausund:

- Vi spiser ett kredittkort i uka


Skal du søke refusjonsordningen for utgifter knyttet til opprydding av eierløst marint avfall må du gjøre dette innen 15. november 2020, og refusjon utbetales innen utgangen av 2020.