Sykepleierne godtar ikke resultatet fra lønnsforhandlingene. Kan bli streik

- Regjeringen og Stortinget må vurdere helt nye virkemidler for å sikre samfunnet nok sykepleiere. Et virkemiddel kan være en sykepleierpakke der midler for å rekruttere og beholde sykepleiere øremerkes for dette formålet. Det er noe som må diskuteres på alvor, sier forbundsleder Lill Sverresdatter Larsen i NSF.  Foto: Norsk Sykepleierforbund

New Articles

Sykepleierne godtar ikke resultatet fra lønnsforhandlingene. Det blir dermed videre mekling og resultatet kan bli streik.

Det skriver NRK nå mandag.

– 95 prosent av medlemmene som har stemt, sa nei. Det betyr at vi har forkastet den løsningen som ble fremforhandlet. Vi går dermed videre til mekling for å få til et bedre tilbud som er bedre for å rekruttere, mobilisere og beholde livsnødvendig kompetanse som sykepleiere har, sier Leder i Norsk Sykepleierforbund, NSF-leder Lill Sverresdatter Larsen til NRK.


Hyller sin kreftsyke bestevenninne i ny låt og musikkvideo

– Det er fantastisk at så mange ser den, og ikke minst deler den.