I helga blir det første poker-NM som holdes i Norge, arrangert i Oslo. Hitra-Frøyas tidligere journalist er en av de som går all-inn i mesterskapet, hvor det er plass til 2.200 deltagere.

- Vi har jo vært i Dublin tidligere, men jeg tror det blir veldig gøy å endelig få et NM i Norge. Det blir noe spesielt med det, forteller Karlsen.

- Hvordan lader du opp til NM?

- Jeg er veldig glad i poker, så jeg har sett mye på andre spille. Og selvsagt spille en del selv på nett og live selv og.

- Hva er målet for NM?

- Klart jeg går for toppremien, ler hun.

- Den er jo på rundt 1,5 millioner, så det hadde jo vært gøy å stikke av med den. Men så lenge jeg føler at jeg spiller bra og får være med en stund, skal jeg være fornøyd, legger hun til.

- Vi damer er jo litt mer ”tight”

- Det er jo mange strategier i poker for lure motstanderne osv. Hva pleier du å gjøre?

- Hehe, jeg prater hull i hodet på de rundt meg. Ellers liker jeg å bløffe, men jeg legger til mer strategi bak bløffene enn tidligere ut fra hvilke kort jeg har og hva motstanderen kan ha. Vi damer blir kanskje sett på som litt mer ”tight” enn gutta, så jeg prøver å bruke det som en fordel.

- Må bare spørre siden jeg ikke er så god i poker. ”Tight” betyr at dere holder igjen litt mer på veddemålene?

- Hehe det stemmer. Så man må prøve å bruke det til sin fordel, selv om det ikke alltid er så lett å lese andre, sier Karlsen før NM braker i gang.