Grendakveld på Strand

En eventyrlig aften

Kultur

Torsdag var det klart for den årvisse grendakvelden ved Strand oppvekstsenter, der elevene på småtrinnet og mellomtrinnet viser hva de har gjort blant annet i musikktimene på skolen.

Det var fullt i gymsalen da de yngste først gikk på scenen. Før pause leste 3. klasse trolldikt de selv har skrevet, 4. klasse spilte instrumenter og elever fra 1.-4. klasse sang "Trollgubben Lurvelegg" og "Du og jeg og vi to".

I pausen koste både barn og voksne seg med kaffe, brus og kaker, før det etter pause ble gjort klart for skuespillet "Prinsessa som ingen kunne gjøre fornøyd". Skuespillet er skrevet av voksne og elever på skolen.

Det er FAU ved skolen som årlig arrangerer denne grendakvelden.

Utdrag av underholdninga kan du se i videoen i toppen av denne artikkelen.