Frøya Band Reunion lager musikkfestival med seks band

Karin Jegtvik har vært fast konferansier i Frøya band Reunion, som i år arrangeres for sjette gang. Bildet er fra 2015.  Foto: Einar Brendboe

Kultur

Frøya Band Reunion er klar med sin neste gjenforening, i år går bandene på scenen 10. juni. Og det skjer i Frøya kulturhus.

- Årets arrangement er titulert som en «Musikkfestival», og hvor de ulike banda selv får sette sammen sitt repertoar, så her vil det bli musikk for enhver smak. Totalt vil det bli seks ulike band i løpet av kvelden, forteller styret i Frøya Band Reunion.

På årets plakat står lokalt velkjente band som Mixmasters, Grabbans, Extreme Pleasure, GetLucky, FusionY og Wanted. Hvilket av bandene som går på scenen først, vil arrangøren holde hemmelig helt fram til samme kveld.


 

Årets utgave av Frøya Band Reunion blir den sjette i rekken i den sjuårige historien til musikersammenkomsten.

- Frøya Band Reunion er frivillig dugnadsorganisasjon med ca 100 medlemmer, stort sett bestående av «gamle» som nye musikere på/fra Frøya og noen få fra Hitra + «hjelpere». Vi er en arena for musikere i alle sjangere og aldersgrupper (16-90 år), forteller styret og legger til at samtlige stiller opp gratis/på dugnad hvor formålet er å gi publikum en så hyggelig og god musikalsk opplevelse som mulig og samtidig selv ha en morsom kveld.


Helgepraten

- Avisa har ikke plass til alle historiene mine

Snart kan tre måneders intensiv planlegging utløses i musikkfest. I helga arrangeres Frøya Band Runion for femte gang.

 

Nytt av året er at også de lokale mat- og ølprodusentene Bryggeriet Frøya, Garnviks Røkeri og Go`Mat Frøya stiller med stand i arrangementsområdet for å selge mat og drikke.

- Vi satser på at åretes arrangement blir en like stor suksess som tidligere og hvor tilbakemeldingen fra publikum har vært veldig positive, sier styret.