Starter turneen på Hitra og Frøya

Therese og Joralf til øyregionen

  Foto: Anne Lise Haugen

Kultur

Therese Ulvan kommer til hjemlige trakter, og med seg denne gangen har hun med seg Joralf Gjerstad (91). Som lokalavisa fortalte i et større intervju med Therese tidligere i sommer, kom de to i snakk da Therese opptrådte i Spania i mars. Det ble starten på et samarbeid som nå har resultert i en kirketurné. Joralf Gjerstad vil i samtale med Øyvind Løvrød komme inn på egne livserfaringer, både om helbredelse og gudstro men også om stempelet han har fått både som bløffmaker og mirakelmann.- Jeg er stolt over at Joralf og øyfolket skal møtes

Legger turnéåpningen sin til Hitra og Frøya.


Therese Ulvan vil binde kvelden sammen musikalsk ved å synge og spille salmer som Gjerstad har et nært forhold til.

I øyregionen kan trioen oppleves i Sandstad kirke på fredag og i Sletta kirke på lørdag.

Sjekk HFkalenderen.no for mer info om dette og andre aktiviteter i øyregionen