Hitra-bandet får to låter i NRKs seriesuksess "Unge lovende"

Unge Lovende». Gine Cornelia Pedersen spiller Nenne, Siri Seljeseth spiller Elise, og Alexandra Gjerpen er Alex.  Foto: BJØRN WAD / MONSTER SCRIPTED

Temporary, med Jonas Peitersen (t.h.) fra Hitra og Mikael Øgaard fra Oslo. 

Kultur

Duoen Temporary, med Jonas Peitersen fra Hitra og Mikael Øgaard fra Oslo, får ha med to låter i neste sesong av NRKs seriesuksess "Unge lovende". Det forteller gutta i et større intervju med trd.by.

- Det er jo helt sprøtt! Tidligere i år fikk vi en mail fra produksjonen bak serien som hadde hørt et par låter fra EP-en vår. Vi har jo begge sett serien og sagt «tenk om vi kunne fått med musikk i noe sånt!», og nå skal jo faktisk det skje! Det er utrolig morsomt, sier


Moldejazz, Norwegian Wood og nå Øyafestivalen

Ting har virkelig skutt fart for Jonas og Mikael i Temporary

 

Jonas og Mikael møttes på Trøndertun Folkehøyskole i 2014 og har siden tatt stadig større steg inn på den norske musikkscenen. Duoen har spilt på flere store festivaler, blant annet Norwegian Wood, og slapp tidlig i 2017 sitt første komplette album.


Temporary
  • Duoen Temporary består av Mikael Øgaard og Jonas U. Peitersen. Sistnevnte kommer i fra Hitra.
  • Med to elektriske gitarer og stemningsfylte vokalharmonier fremfører de egenkomponert folk-inspirert pop.
  • Jonas og Mikael møttes på Trøndertun Folkehøyskole i 2014 og har siden tatt stadig større steg inn på den norske musikkscenen.
  • I 2016 ble duoen valgt ut til å spille på Norwegian Wood gjennom Bandwagon.
  • Under UtAwards i 2016 ble de kåret som ”Årets mest lovende artist”.
  • Bandet har hatt supportjobber i Trondheim for etablerte artister som Bjørn Eidsvåg og Jonas Alaska.
  • Fredag 5. mai 2017 slipper de debut-EPen med det selvtitulerte navnet ”Temporary".
 

"Unge Lovende" på NRK handler om tre jenter i 20-årene i Oslo som prøver å lykkes i hver sine kreative yrker, standupkomiker, forfatter og skuespiller. Serien er skapt av Siri Seljeseth. Hun fikk ideen til serien inspirert av hendelser fra sitt eget liv som standupkomiker i USA.

Allerede før første episode av «Unge Lovende» ble sendt i 2015, var serien blitt en snakkis, og i 2016 ble «Unge Lovende» nominert til sju Gullruten-priser, og vant prisen for beste manus til TV-drama.