Søndag kveld blir det endelig anlending til å se og høre Stephanie Lippert (sopran), og Hallvar Djupvik (tenor) i Frøya kulturhus.

Dette er konserten som ble avlyst tidligere i vinter på grunn av uvær.

- Med operasangerne Stephanie Lippert og Hallvar Djupvik i spissen, har vi samlet et lag av stjernemusikere. Konsertpianisten Steffen Horn har turnert i inn- og utland. I tillegg kommer fire strykere fra TrondheimSolistene. Anders Larsen, Erling Skaufel, Kristoffer Gjerde og Marit Aspaas er en strykekvartett av ypperste klasse. Dette blir en musikalsk opplevelse av de sjeldne, sier daglig leder ved kulturhuset, Håvard Dyrø.

Stephanie Lippert er en lyrisk-dramatisk sopran fra Norrtälje i Sverige og har studert både teater og ved Operaakademiet i København. Mens Djupvik har sin bakgrunn blant annet fra musikkonservatoriet i Kristiansand, og Operaakademiet i København, og var fast ansatt i Operakoret fra 2007 til 2009.

- Nyttårskonserten er fylt med kjente sanger fra opera, musikal og folkemusikkverdenen. En perfekt anledning å starte det nye året på - både for gamle og unge, skriver Frøya kulturhus om konserten.