Frøyafestivalens programslipp:

I år blandes stemningsmusikk med humorshow

Bjarne Brøndbo 

Kultur

Frøyafestivalen slapp i dag tidlig hele sitt 2018-program. På plakaten står velkjente stemningsskapere som Terje Tysland og DDE, Charlotte Audestad og Ravi, Vazelina Bilopphøggers og Jaa9 & OnklP, Heine Totland, Vømølgutan og Smokie-vokalisten Chris Norman. Men innimellom dette kommer også artister mer kjent fra revyscenen; antihelten Ottar skal få fram latteren lørdagskvelden, mens kvelden før er det tre karer som har fått Frøya til å flire før: Kveli, Rånes og Bremseth.

Teltscenen blir omgjort til en intimscene med humorinnslag, og på storscenen ute fylles med artister som er kjent for å lage stemning.


Hipp hipp HURRA! Humoristisk galskap ispedd flott musikk

Med forestillingen "Hipp hipp hipp" leverte herrene Bremseth, Kveli og Rånes nesten to timer med humoristisk galskap ispedd flott musikk.