Humortrioen:

- Hvis det er en plass en skal starte festivallivet, så må det være på Frøya

Humorgjengen gleder seg til Frøyafestivalen

Kultur

Fjorårets program ble rett og slett for urbant, tror festivalledelsen i Frøyafestivalen og slapp tidligere i år sommerens program som en blanding av kjente stemningsskapere fra musikk og revy. Nettopp det siste grepet med å blande inn revy gjør festivalsjef Hallbjørn Stenhaug spent.

- Vi er spente på denne mottakelsen. Vårt forhåndssalg av prisreduserte billetter pleier å gi oss en tydelig pekepinn på hvordan det totale billettsalget pleier å bli, sier Stenhaug til lokalavisa.

På plakaten står velkjente stemningsskapere som Terje Tysland og DDE, Charlotte Audestad og Ravi, Vazelina Bilopphøggers og Jaa9 & OnklP, Heine Totland, Vømølgutan og Smokie-vokalisten Chris Norman. Men innimellom dette kommer også artister mer kjent fra revyscenen; antihelten Ottar skal få fram latteren lørdagskvelden, mens kvelden før er det tre karer som har fått Frøya til å flire før: Kveli, Rånes og Bremseth.

- Foran vår 12.festival har vi hatt en grundig gjennomgang av hele konseptet vårt. Ikke minst siden vi har fått et nytt og større festivalområde på Siholmen. Derfor tar vi to klare grep. Den største forandringen er at vi gjør om teltet vårt til en intimscene der vi for første gang også lanserer revy og humorinnslag. På utescenen har vi også tenkt annerledes. Vi har søkt etter publikumsartister som kan lage masse stemning, framfor navn som gir kred, sa Stenhaug under programslippet i vinter.


Frøyafestivalen justerer litt på kursen

-Programmet i fjor ble rett og slett for urbant

Fjorårets program ble rett og slett for urbant, tror festivalledelsen. I år satser Frøyafestivalen på blanding av kjente stemningsskapere fra musikk og revy.

 

Tidligere i vår delte humortrioen Kveli Rånes Bremseth en video på Frøyafestivalens hjemmeside der de har spilt inn en liten reklamesnutt for sin egen deltakelse på festivalen.

- Hvis det er en plass en skal starte festivallivet, så må det være på Frøya, sier de om sin første opptreden på det som tradisjonelt har vært en musikkfestival.

Herrene Bremseth, Kveli og Rånes har også tidligere fått øyværinger til å åpne latterdøra på vidt gap, med forestilling i kulturhuset.


Hipp hipp HURRA! Humoristisk galskap ispedd flott musikk

Med forestillingen "Hipp hipp hipp" leverte herrene Bremseth, Kveli og Rånes nesten to timer med humoristisk galskap ispedd flott musikk.