Se bildene: Frydefullt fargerikt fellesskap

Kultur

I over en time lot en fullsatt sal seg imponere, røre og glede, da "Flere farger, Frøya" viste fram den fargesprakende forestillingen sin.

Alt gikk på skinner, og på løpende bånd, under det som må kalles en kulturell fargeklatt av en forestilling i storsalen i Frøya kulturhus onsdag. Barn fra hele Frøya, men med mange ulike nasjonalitets-bakgrunner, sang, danset, klappet og spilte for et stort publikum.

Her fikk publikum virkelig se resultatet av et fargerikt fellesskap, i form av sanger, leker og musikk fra minst tolv ulike land. Det representerer slett ikke alle nasjonalitetene vi har på Frøya, men ga oss i alle fall et innblikk i andre lands sangtradisjoner.

I bildekarusellen over kan du se noen av våre bilder fra forestillinga.

Lokalavisas medarbeider Bjørg Støen har anmeldt forestillinga. Den anmeldelsen kan du lese her (HF+):


 

Flere farger Frøya