Terje bidrar med en "rumpe-tatovering" på den nye trønder-videoen

Kultur

Nye Trøndelag fylkeskommune, som jo ble sammenslått av sørdelen og nordelen nå fra nyttår, har nettopp lansert sin nye musikkvideo "Trønder". Videoen er fullstappet av både kjente og ukjente trøndere. Idar Vollvik, Petter Northug, DDE, Ulf Risnes, Mona Grudt, Lisa Tønne og Trøndelag Teater, Emma Bones, Ane Dahl Torp og Nidarosdomens Guttekor for å nevne noen få.

Øyregionen er representert ved Terje Leistad Heggvik fra Hitra. Terje er best kjent som driver av  Onkel Henrys tattoo i Trondheim. Her leke-tatoverer han det nye fylkesvåpenet på rumpa til en annen trønder.

Se videoen her:

Musikkvideoen Trønder, Trøndelag fylkeskommune

 

 Da Heggvik først etablerte seg i byen, var det under navnet Trondheim Ta2. Siden har han skiftet navn til Onkel Henrys tattoo, etter sin gammelonkel Henry på Hestvika. Henry var sjømann og også Terjes første møte med tatoveringskunsten.


Terjes studio til topps i mote-kåring

- Byens desidert lekreste studio, skriver juryen etter at hitterværingen Terje Heggvik gikk helt til topps.

 

Lokalavisa møtte Terje Heggvik under den store innvielsesfesten på Henrys Tattoo i 2011   Foto: Stein Olav Sivertsen

 

Låta «Trønder» markerer sammenslåingen av Trøndelag. Den ferske musikkvideoen ble spilt av for fylkestingsrepresentantene under samlingen i Namsos onsdag kveld.

- Dette har blitt en liten perle av en musikkvideo. Den er morsom, selvironisk og vakker. Jeg må innrømme at jeg ble rørt av alle de fine folkene og bildene fra alle krinker og kroker av Trøndelag som synger på den fengende melodien, sier fylkesordfører Tore O. Sandvik i en pressemelding fra fylkeskommunen.

- Jeg har fått den på hjernen og nynnet på den jevnlig siden jeg hørte den første gang, og nå er jeg glad for at den blir tilgjengelig for hele Trøndelag og resten av landet, sier han.

Teksten og musikken til «Trønder» er laget av Mads Bones og Kyrre Havdal. Tore Thorvaldsen Sandbakken står for musikkproduksjon og filmen er laget av BERRE kommunikasjonsbyrå.