Hvem vil ha gitaren som Too Far Gone-gitarist Ola Buan Øien spiller på? Under konserten bandet skal ha på Ansnes St.Hans-aften, så spør bandet om det finnes en hitterværing som fortjener en signert utgave av Øiens Morgan elgitar.

- Vi har en avtale med gitarleverandøren vår Morgan om at vi får dele ut en elgitar fra scenen på alle våre konserter i år. Ola Buan Øien skal spille på en slik gitar også på Ansnes Brygger, og ut i konserten har vi lyst til å gi den bort til noen som fortjener det, forteller Per Evjen i managementet til Too Far Gone.

Evjen ønsker å få hjelp av Hitra-Frøyas lesere til å komme i kontakt med den rette personen eller det rette miljøet som kan overta gitaren.

- Vi trenger en begrunnelse før vi gir den bort, og kriteriene er nokså enkle: Vi gir bort Olas gitar til noen som fortjener den og der gitaren vil utgjøre en forskjell. Om det er en skole, en revygruppe, en upcoming gutt eller jente en kulturskole, en barnehage, en visesanger, ... hva som helst. Da vi var i Harstad nylig, var det en lærer som ga gitaren videre til kulturlinja på ungdomsskolen. Så vi søker veldig bredt, sier han.

Too Far Gone-gitaren.

Hvem som får tildelt gitaren, blir annonsert underveis i konserten. Om det er en gitarist som før den, er Evjen og bandet mer enn villig til å invitere vedkommende opp på scenen for å spille litt.

- Slike ting syns vi er råherlig å holde på med. Ola signerer også gitaren også før vi gir den bort, sier han.

Tips til mottaker kan enten sendes til Per direkte, eller via lokalavisa Hitra-Frøya:

per@toofargone.no eller 924 81 200

post@hitra-froya.no

Så snart som mulig og senest tidlig fredag før konserten. Det er Per og Ola i bandet som avgjør hvem som får gitaren.

Gauldal-bandet Too Far Gone har farta rundt i Norge i 25 år. I jubileumsturneen spiller de og gir bort gitarer på 15 steder.