Høsten for tre år siden fylte humoristen Kristian Valen Frøya kulturhus to ganger, og billettene ble revet unna i forkant. I dag bekrefter kulturhuset at Kristian Valen kommer tilbake nå i høst. I november spiller han sitt nye show "Åsted Valen".

- Det blir som vanlig parodier på TV program/artister og kjendiser fra inn og utland i kjent Valen stil. Han har også fått med seg at TV2 har et program som heter “Åsted Norge” og at “Gutta på tur” er tilbake på skjermen! Her blir det parodier når Valen inviterer gjester/kjendiser som overhodet ikke passer inn som gjester når han tolker bl.a. disse TV-suksessene, forteller artisten og kulturhuset.

I “Åsted Valen” vil det bli et gjensyn med noen av Kristian Valens populære karakterer – som i nåtid vil memorere med publikum om hva som har skjedd siden sist…

- Det er all grunn til å tro at det blir rift om billettene også denne gang. Det vil derfor bli annonsert dato og tidspunkt for salgsstart av billetter, sier Håvard Dyrø, daglig leder i kulturhuset.