Temur skal sørge for fredagsfesten på Utihavet

En av mennene bak stor-hiten "Fy faen" kommer til Mausund

Temur (pressefoto) 

Kultur

På grunn av sykdom må dessverre Cir.Cuz innstille sin opptreden på Utihavet fredag.

Dette melder bookingansvarlig Joar Johansen i Utihavet. Men festivalen har klart å skaffe en solid erstatning

- Inn kommer Elly Ekko og Temur. Temur ga sammen me Hkeem ut monsterhitten Fy Faen i 2017, med over 36 millioner strømminger på Spotify. Låten vant Spelemannsprisen som årets låt i 2017.Dette blir en knallpakke for ungdommen, tror Johansen.

Elias Gobdoon, alias Elly Ekko, debuterte sist sommer via Caroline/Universal Music, der hadde han med seg hitmakerne i Innertier på den festvennlige «Ikke si det til pappa». Singelen var co-skrevet av landeplage-leverandøren Morgan Sulele, gikk rett inn på spillelistene til NRK mP3 og har til nå streamet over 4 millioner ganger(PLATINA) på Spotify.