Folk strømmet til i dag:

Kanskje så mange som 200 er med og tar en frivillig tørn i løpet av festivalen

Kultur

Sola skinner fra skyfri himmel og folk i alle aldre koser seg både på idrettsplassen Varden og i kaiområdet Kjeila på Utihavet-festivalen i dag. I tillegg til de vanlige båtavgangene, er det i hvert fall kjørt én ekstratur, stappfull av passasjerer på vei til Mausund og festivalliv i helga.

Torsdag er Barnas dag og folk har strømmet til idrettsplassen gjennom hele dagen, der det er aktiviteter for ungene. Og utover dagen begynte også folk å samle seg i Kjeila og på kafeen, der man ventet på at de første båtene fra havfiske-konkurransen skal komme inn. Her grilles det og serveres mat og drikke. Kanskje så mange som 200 er med og tar en frivillig tørn i løpet av festivalen.


 

Det var også godt besøk på museumsutstillinga, der blant annet en gammel båtmotor fattet interesse hos flere.


Temur skal sørge for fredagsfesten på Utihavet

En av mennene bak stor-hiten "Fy faen" kommer til Mausund