- Ettersom 2018 er musikkorpsenes år, vil vi markere årets oppstart litt ekstra

Fredag starter det nye korpsåret - ønsker nye musikanter velkommen

Strand skolekorps og Strand seniorbrass på Sandstad på vei til Strand 17. mai i 2017.  Foto: Kjell Roar Sæther

Kultur

Strand skolekorps er mer enn klar til å starte opp det nye korpsåret. Fredager har i en lang årrekke vært korpsets faste øvingskveld, og fredag 17. august starter dette skoleårets første øving.

- Vi på Strand vil gjerne ha nye medlemmer, både barn og voksne. Ettersom 2018 er musikkorpsenes år vil vi markere årets oppstart litt ekstra, forteller leder i korpset, Wenche Børø Larsen.

På fredag blir det derfor åpen øving, der både de som allerede vet at de vil spille, og de som fortsatt er litt usikre, kan komme og se og høre.


 

- Vi har åpen skolekorpsøving på fredag, og håper at mange vil komme, også de som er usikre på om dette er noe for dem. Vi vet det er mange aspiranter som gleder seg til å starte i hovedkorpset, og det er nye aspiranter som endelig er store nok til å få komme på øving fredagskveldene, sier Børø Larsen.

Og selvsagt er også de faste vaffelpausene på plass.

- Vaffel er fast servering i pausene, og dette har lang tradisjon, sier korpslederen.

Strand skolekorps har også i år et aktivt år foran seg. I tillegg til øvingskveldene, kommer flere planlagte opptredener, både egne arrangementer (for eksempel "Syng med oss" i september) og førjulskonsert.