Holder prisen på kulturskole nede

UNGE LOKALE UTØVERE: En håndfull elever fra Frøya kulturskole fikk spille sammen med TrondheimSolistene og Alexander Rybak. (Arkivfoto) 

Kultur

- Det er mest symbolsk, og det er små summer det er snakk om. Men det er et signal jeg mener vi kan gi, sa Knut Arne Strømøy (Sp) da han fremmet forslag om å fryse betalingssatsene til kultur- og idrettsaktiviteter på fjorårsnivået.

Frøya kommunestyre behandlet i siste møte betalingssatsene på kommunale tjenester for neste år, og for de aller fleste tjenestene var det foreslått å øke satsene med 2,6 prosent. Strømøys forslag gikk på å ikke øke satsene på leie i kommunens haller, og betalinger i kulturskolen.

Det ble fra flertallsgruppen stilt spørsmål om formålet ved å fryse hall-leien, når man tidligere har innført gratis hall-leie til barn og ungdom.

Et enstemmig kommunestyre vedtok å fryse satsene på elevavgift, undervisning-og materialavgifter i kulturskolen.