Rappkjæfta trøndere er først ute fra Utihavet 2019

  Foto: www.facebook.com/fremmedrase/

Kultur

De trønderske rapperne/hip-hoperne Fremmed Rase er første artist-slipp fra 2019-utgaven av Mausund-festivalen Utihavet. Trioen fra Trondheim har holdt det gående helt siden 90-tallet og er derfor et av landets mest erfarne hiphop-grupper. Fra scenekanten på Mausund er det derfor ventet både mye intensitet og en stor dose trøndersk rappkjæft.- Med over 600 konserter på baken har de tvingt det norske folk til å lære trøndersk og delt ut overdoser av endorfiner fra scenekanten til svært mange årskull med festglade unge mennesker. De er kjent for sine heidundrende liveshow og intensitet uansett hvilken scene de står på. Det skulle bare mangle etter så mange år på scenen. Vi gleder oss til å se de i teltet på fredagskvelden, skriver Utihavet-festivalen om Fremmed Rase.

Utihavet 2019 arrangeres i dagene 3.-7. juli.