UKM-utstillingen åpnet

Og nå går Sharika til scenen

Kultur

I kveld åpnet UKM-utstillinga i Hitra bibliotek. Elleve unge kunstnere fra Hitra og Frøya stiller ut till sammen 13 kunstverk, og utstillingen blir å se i flere uker framover. Det er lenge siden det var så få som stiller ut, men kvaliteten er det ingenting å si på. I år er det flest bilder (tegninger, malerier og foto), men det er også utstilt legofly og ei maske.

Maska er det Sharika Mae Maurin som har laget. Hun er en gjenganger på UKM-utstillingene, og det er ikke første gang lokalavisa har stoppet opp ved ting hun har laget.

- Det er fjerde året jeg har noe utstilt, forteller 17-åringen som bor på Fillan.

- Men i år skal jeg også ha sceneinnslag. Jeg har opptrådt på scene gjennom kulturskolen, men første gang jeg skal synge under UKM. Det er en sang jeg har laget selv. Jeg skal synge og spille gitar, forteller Sharika

Scenedelen av UKM skjer i Frøya kulturhus førstkommende lørdag.

Følg hitrafroya på Instagram og få mer innhold: