Serverer Plumbo og Beist, toppet med Dag Ingebrigtsen & The Dynamite Kids

Dag Ingebrigtsen.   Foto: Bjørg Støen

Kultur

- Dette blir som å spille på hjemmebane, sa Dag Ingebrigtsen til lokalavisa Hitra-Frøya foran sin opptreden under Frøyafestivalen i 2016. Rockeren, med hits som "Forelska i lærern" og en rekke RBK-sanger på samvittigheten, har nemlig sterke aner til Frøya gjennom slekta og mange sommerbesøk i barndommen. Nå til sommeren kommer han tilbake; Nå som toppnavn og avslutning på årets utgave av Utihavet-festivalen på Mausund.

- Dag Ingebrigtsen & The Dynamite Kids tar med seg fullt band og lover oss en heftig avslutning på årets festival, forteller Utihavet-arrangøren.

Les lokalavisas tidligere intervju med Ingebrigtsen her:


- Dette blir som å komme heim

Dag Ingebrigtsen er et av navnene som skal skape stemning under Frøyafestivalen i sommer.

 

 

Og som tidligere omtalt, har også festivalen sikret seg konserter med Plumbo og Fremmed Rase i teltet på Varden stadion i sommer. Utihavet 2019 arrangeres 3.-7. juli.
Plumbo skapte stor stemning da de spilte på utihavet i 2017, og kommer nå tilbake med ny musikk og ganske så sikkert også kjente låter som "Møkkamann".Rapgruppa Fremmed Rase har spilt over 600 konserter, og blir å finne på Mausund til sommeren. Det gjør også bandet Beist, med opprinnelse Orkdalen. De spiller energisk og fengende trøndersk ”skranglepop”, som de kaller det selv.

I fjor ga de ut låta "Varmen" og med som gjesteartist var Anders Jektvik. Linken til Anders fra Hitra ligger blant annet i Ole Jonas Storli ("Ole Blind"), som er musiker i Beist og også har spilt med Jektvik i en årrekke.

Nysgjerrig på mer fra Mausund? Sjekk vår samleside med Mausund-saker her