Unge Ferrari til festivalen

Kultur

Han heter Stig Joar Haugen og er fra Hamar, men er langt bedre kjent for det ungdommelige norske musikkpublikummet under artistnavnet Unge Ferrari. Nå varsler mannen bak "Hvis du vil" (med Tomine Harket), "Ung&Dum" (med Coucheron) og "Urettferdig" (med Hkeem) sin ankomst til Frøyafestivalen.

Unge Ferrari fikk Spellemann-nominasjon allerede for sin debutplate "Til mine venner" i 2015 og har senere høstet en rekke gode kritikker fra musikkpressen for musikken, som flyter mellom rap og R&B.


 

Unge Ferrari har blitt en ettertraktet mann artist å samarbeide med, og har gjort prosjekter sammen med for eksempel Lars Vaular, Store P, Cherrie, Silvana Imam og rapperen Arif. Unge Ferrari og Arif utgjør dessuten, sammen med Karpe Diem, supergruppen MARS.

Flere saker om festivalen finner du på vår samleside www.hitra-froya.no/tema/Frøyafestivalen/

- Med nominasjoner til Spellemann og P3 Gull, platinatroféer, topplassering på listene, utsolgt konsert i Oslo Spektrum, konserter på landets største festivaler og utenfor landegrensene, samt lovord fra både norsk og internasjonal presse er det stort at Unge Ferrari stiller som headliner under Frøyafestivalen, skriver festivalen på sine nettsider. Unge Ferrari spiller lørdag 3. august på Frøyafestivalen.