Det ble mye latter og god stemning da damene dro på tur

Kultur

Skjærgårdstreff med ti damer og dirigenten vår, Ida og ni andre kor fra Trøndelag, hadde møtt frem for å vie denne helga i sangens tegn. Dette var det tredje treffet  i rekken for Hitterklangs vedkommende.

- I år satser vi mer på kvalitet enn kvantitet, bemerket Venke under sin muntre presentasjon av de ti damene som denne gangen representerte Hitterklang.

- Vi er egentlig et blandakor med 30 medlemmer,  men noen er opptatt med andre ting, noen har permisjon og mennene har vi lagt på lading frem til høsten, fortsatte Venke.


 

Det ble mye latter og en stemningen som ga oss en kickstart i en fullsatt sal i Vallersund sin "storstue". På lørdag var det konsert i grendehuset og i Jøssund kirke. Dagen bød på mange flotte konsertopplevelser, og som  fast tradisjon, ble det "Grisfæst" på kvelden, stimet og grillet smågris, og utrolig velsmakende. Sangen, maten og praten, gikk til ut i de små timer. " Korfolk e likanes folk som e lett å lik!"

Hitterklang vil sikkert stille flere år, og da antar vi at "gutta" forlengst er ferdigladet og klar til bruk.

Bjørg