Allsidige dager på Sula

  Foto: Katrine Sørgård

Kultur

- Vi satser på at det skal bli ei trivelig helg for de som er på øya, og de som kommer tilreisende, sier Dagfinn Onarheim fra Sula Sommerfestival

Suladagene er blitt til Sula sommerfestival, og fra kommende fredag til søndag blir det fullt av aktiviteter rundt om på øya. Sula Rorbuer innvier sin nye skotthyllbane på fredag, og der vil det bli flere aktiviteter ut over dagen. Det samme vil det bli på kulturhuset (det tidligere skolebygget). Der serveres også den berømte fiskballen, som har blitt en tradisjon når det er festival på Sula.

Kveldsarrangementene  skjer på Terna pub og brygge, hvor det fredag blir country-aften med Morten Paulsen, og lørdag spiller dansebandet Ole Ingvars.

Det kan også være verdt å ta turen til Sula for den kunstinteresserte. På Sula Rorbuer blir det utstilling av Håkon Gullvåg-litografier og på kulturhuset er det utstilling av kunstnere fra Lademoen kunstverksted.